Välkommen som utställare på våra

Belysningsmässor 2024

Boka plats genom att fylla i formuläret nedan. Normalt är det max 16 leverantörer på respektive ort och max 2-3 leverantörer inom samma segment. Vi reserverar oss för att det kan vara fullbokat eller att antalet leverantörer inom ert segment är fyllt på respektive ort. 

Segment

Arkitektonisk belysning, gata- & parkbelysning, industribelysning, styrning & system, offentlig inomhusmiljö, ljuskällor samt övrig belysning.

> Ladda ner info och deltagaravgifter


Boka plats som utställare 2024


Kryssa för de mässor ni önskar delta som utställare på. Lokaler meddelas. OBS! Vi behöver din anmälan senast ca 4 veckor före respektive mässa.

Om våra Belysningsmässor

2019 arrangerade vi vår första minimässa inom arkitektur och har nu genomfört ett 100-tal. Se www.arkitektakademin.se  Hösten 2020 arrangerade vi en minimässa i Varberg under namnet electricTOUR som var tänkt att arrangeras över hela landet. Pga den fortsatta pandemin fick den dock läggas på is. 

2023 lanserade vi Belysningsakademin efter samma koncept som Arkitektakademin vilket har varit mycket uppskattat av både leverantörer och besökare. 2023 besöktes våra 10 mässor av ca 500 personer.

Vi erbjuder dig som leverantör att vara med som utställare och på ett enkelt och effektivt sätt träffa elkonsulter, ljusdesigners, arkitekter, fastighetsägare, elansvariga på industrier, kommuner, elinstallatörer, ljussättare m fl i en intim miljö. Som representant kommer du till ett ”dukat bord” och avsätter minimalt med tid vilket gör din dag effektiv.

Jämfört med att ställa ut på en stor mässa är arbets- och ekonomiska insatsen avsevärt lägre och jämfört med en "lunchdragning" i egen regi får du en helt annan dialog med besökarna.